Handelsbetingelser

Salgs-og leveringsbetingelser er gældende i henhold til købeloven.

Fortrolighed/sikkerhed.
Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt, og bruges til at ekspedere din bestilling. Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år. Kreditkortoplysninger formidles via Miniperlen.dk til PBS på en sikker og krypteret SSL forbindelse og gemmes ikke af Miniperlen.dk. Personoplysninger transmitteres til Miniperlen.dk i ikke-krypteret form og gemmes i en database på en sikker server, hvortil der ikke er direkte adgang fra Internettet. Vi videregiver naturligvis ikke dine personoplysninger til tredjemand.

Ombytningsret & returret.
Fortryder du – mod forventning – dit køb, kan du indenfor 14 dage efter varemodtagelsen returnere den til Miniperlen.dk. Vi refunderer ikke fragtudgiften i forbindelse med returneringen af en vare. Ved returneringen af en vare, skal denne vare være ubrugt og i original emballage. Vi beder dig om at vedlægge en kopi af fakturaen på den pågældende vare. Når vi har modtaget varen under de givne betingelser, ombytter vi til en anden vare, eller indbetaler det fulde beløb på din konto.

Reklamationsret.
Der gives efter købeloven en reklamationsret på 24 måneder. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl eller mangler ved produktet, som er opstået indenfor 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd. Slitage opstået som følge af forkert brug af varen er heller ikke omfattet reklamationsretten. Ved eventuelle fejl eller mangler, som er opstået ved normal anvendelse af varen, skal du blot kontakte os hurtigst muligt. Der er følgende muligheder ved godkendt reklamation:
Omlevering eller ophævelse af dit køb.

Ved returnering.
Husk at vedlægge kopi af faktura. Husk ligeledes at gemme postkvittering som dokumentation for, at varerne er returneret til Miniperlen.dk. Er det en forkert vare, du har fået tilsendt, beder vi dig returnere som almindeligt brev og betaler selvfølgelig denne porto. Hvis det er muligt, sender vi en ny vare til dig, hvis ikke indsætter vi det fulde beløb på din konto.

Levering.
Vi sender din ordre ud hurtigst muligt indenfor 1-4 hverdage. Hvis leveringstiden, mod forventning, er længere end det anførte, kontakter vi dig hurtigst muligt via e-mail eller telefon.

Leveringsomkostninger.
Vi tilbyder gratis fragt ved køb over 400,-

Forbehold.
Miniperlen.dk forbeholder sig ret til at annullere modtagne ordrer uden yderligere begrundelse.
Der tages forbehold for udsolgte varer, for fejloprettede priser og billeder, leveringssvigt og afgiftsændringer.